marți, 29 ianuarie 2013

Impresii


Va rog sa postati aici impresii despre activitatea desfasurata.


7 comentarii:

  1. Felicitari si multumiri tuturor copiilor si parintilor care au fost receptivi la ideea lansata de mine si au dat viata acestui proiect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari sincere pentru idee si pentru modul de a o pune in practica! Metodele noi de predare nu fac decat sa sporeasca interesul elevilor si sa le creasca motivatia.
    Asteptam cu interes si alte provocari!

    Copii, sunteti frumosi, destepti si talentati!

    BRAVO TUTUROR!

    Simona Mocioi

    RăspundețiȘtergere
  3. Activitatea dumneavoastra profesională, doamna invatatoare, concretizata (inca o data, la fel ca in multe alte ocazii) in acest proiect reprezintă un prilej în plus pentru mine a vă arăta aprecierea şi respectul pentru munca pe care o depuneţi cu dăruire, pentru rabdarea cu, care modelati şi ne pregatiti copiii pentru viitor.
    Va felicit pentru idee, pentru efortul depus, felicit si copiii, care au raspuns provocarii frumos si prompt, ca de obicei, si va doresc tuturor, intregii “ familii” IV A mult succes in continuare!
    (Si, asa cum scria si dna. Mocioi, asteptam urmatorul proiect!)

    Andreea Mihalache

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari noua! Mie mi-a placut foarte mult aceasta activitate pentru ca a fost ceva nou si interesant: o tema in care caietul a fost calculatorul.
    Multumim pentru ideile si activitatile minunate pe care le faceti cu noi. Va iubim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ilinca Parlea

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru idee si pentru modul de punere in practica al acesteia. Felicitari si copiilor pentru implicarea si promtitudinea de care au dat dovada.
    Ne-ati modelat copiii intr-un mod minunat, lucru pentru care va multumim din suflet.
    Mult succes la urmatoarele proiecte, aveti tot sprijinul nostru.

    Aurora Durus

    RăspundețiȘtergere
  6. Ideea a fost foarte frumoasa.Noi suntem incantati de practicarea acestui proiect minunat.Elevii au fost foarte sarguinicosi si au dat dovada de interes pentru aceasta idee.
    Sper sa mai facem acest lucru si cu alta poveste frumoasa...

    RăspundețiȘtergere
  7. Dinu Georgeta
    Felicitari , tot ce este nou este bine venit.Copiii au fost incantati si s-au descurcat destul de bine.Sunt copii isteti,cu care va puteti mandri.Rezultalul muncii dv. depuse in cei 4 ani, este unul deosebit,care va face cinste.

    RăspundețiȘtergere